You are here

Convocades les bases dels premis literaris atribuïts durant la “Nit de Sant Jordi”, organitzada per Òmnium Cultural Catalunya Nord

Promotors:

Sant Jordi 2014

Cada any Òmnium Cultural Catalunya nord organitza l’anomenada “Nit Literària de Sant Jordi”, una vesprada literària on s’hi atorguen premis oferts per diverses entitats catalanes. Concretament, els premis que es convoquen són:

  • Premi Catalunya Nord, dotat amb 3000€ per l’Institut d’Estudis Catalans a estudis, treballs o documents per a l’ensenyament del català a qualsevol nivell i pel coneixement de Catalunya Nord o de qüestions que l’afecten.
  • Premis Joves Escriptors dotada pel Consell General dels Pirineus Orientals amb 1500€ a estudiants d’escola primària, col•legi i liceu de Catalunya Nord per la redacció d’un text narratiu.
  • Premi Francesc Català de poesia, dotat amb 900€ per Òmnium Cultural, per a obres de poesia de temàtica lliure.
  • Premi Narració per a Infants, dotat amb 200€ per la Vila de Perpinyà, per a narracions de temàtica lliure adreçada a infants de 6 a 12 anys.
  • Premi Ramon Juncosa de Divulgació i Periodisme Transfronterers, dotat amb 1200€ per la Casa de la Generalitat de Perpinyà a treballs en format paper o audiovisual.

Les bases dels premis han estat publicades recentment i de manera conjunta i es poden consultar a la plana web d’Òmnium Cultural Catalunya Nord. Els candidats i candidates tenen com a data límit el 31 de març de 2015 per a presentar els seus treballs. L’acte d’entrega de premis tindrà lloc al Palau de Congressos de Perpinyà el dia 30 d’abril de 2015, serà conduïda per Pere Manzanares i comptarà amb un menú ideat i preparat pel xef Fanck Seguret i la posterior actuació de la coral polifònica Mata de Jonc.